Gert Stronkhorst, Keurslager

Smakelijk barbecuen begint bij ons

Wist u verder dat alle barbecuespecialiteiten uit eigen keuken komen? We snijden zelf ons vlees, kruiden dit en rijgen dit bijvoorbeeld zelf aan spiesen. Hieronder ziet u een overzicht van onze specialiteiten:

Spiezen

  • Mixed-Grill (biefstuk/varkenshaas/kipfilet gemarineerd ca.200 gram)
  • Souvlakispies (gemarineerde varkenshaas met griekse kruiden ca.80 gram)
  • Shaslick (varken/paprika/ui)
  • Biefstukspies (gemarineerde biefstuk ca. 80 gram)
  • Carpacciospies (gemarineerde biefstuk ca. 80 gram)
  • Lamsfiletspies (gemarineerde lamsfilet ca. 50 gram)
  • Kalfsspies (gemarineerd kalfsbiefstuk met olijven en
  • zontomaat ca. 80 gram)
  • Gambaspies voorgegaard (circa 100 gram)

Steaks

  • Pepersteak (circa 100 gram p/st.)
  • Bieslooksteak (circa 100 gram p/st.)
  • Minutesteak (circa 100 gram p/st.)
  • Rib-eye steak (circa 200 gram p/st.)
  • Entrecote (circa 150 - 200 gram p/st.)
  • Diamondsteak

Saté

  • Varkenshaassaté (circa 80 gram)
  • Kippendijensaté (circa 80 gram)
  • Kipfiletsaté (circa 100 gram)
  • Kipsaté gegaard (50 gram)

Hamburgers

  • Barbecueburger (gegaard)
  • Runderhamburger
  • Baconburger (rundvlees met plakje bacon ca. 100
  • gram p/st.)
  • Best Beef Burger (150 gram)
  • Angus Burger (150 gram)

Karbonade

  • Schouderkarbonade (naturel/gemarineerd)
  • Procureurlapje (naturel/gemarineerd)
  • Ribkarbonade (naturel/gemarineerd)
  • Varkensfiletlapje (naturel/gemarineerd)

Scharrelhoen

  • Drumstick gemarineerd (gegaard)
  • Kipfilet (naturel/gemarineerd)
  • Kippendij (naturel/gemarineerd)
  • Kipbraadstick (naturel/gemarineerd)

Lamsvlees

  • Gemarineerde lamskoteletjes
  • Lamsracks (naturel/gemarineerd) • Lamskebab
  • Lamsfiletspies
  • Lamsbout/schouder

Barbecueworstjes

  • Barbecueworstje (gegaard, rund/varkensvlees)
  • Brandt en Levie Lamsmerquez
  • Saucisse de Nelis (dun barbecueworstje gegaard)
  • Zwitsers barbecueworstje (worstje met spek en kaas)

Groot vlees

  • Bavette
  • Iberico koteletten/procureur
  • Dry Aged steaks
  • Dry Aged Côte de Boeuff
  • Procureur
  • Short ribs
  • Kalfskoteletten
  • Picanha
  • Scharrelhoen
  • Baby back ribs/sparerib (rauw)

Slow cooking/groot vlees

Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden van slow cooking en groot vlees op uw barbecue. Wij hebben prachtige stukken rundvlees zoals Cotê du Boeuff, sucade, rolade etc. Of wat dacht u van een lekkere zachte kalfslende of rollade of een heerlijke Iberico procureur of een complete varkensschouder. En natuurlijk ook ons eigen gerijpte vlees. Geniet van de volle smaak van het vlees door de langzame bereidingswijzen.

Voor al u vragen over deze manier van bereiden bent u welkom in onze de winkel.

Barbecuebenodigheden

In onze winkel hebben wij ook een assortiment aan sauzen, rubs, cocoskolen, rooksnippers en barbecue accessoires.

Wij adviseren u graag vrijblijvend.

BBQ folder

Gert Stronkhorst, Keurslager

Amstelplein 75
1421SB Uithoorn
0297530017
0297568379

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten